Kategorier:
Søk i anmeldelsene
Månedsarkiv:
The Secret: Kraften av Rhonda Byrne
En god bok om positive tanker og gode relasjoner.
Av Øyvind Sommerstad, 4. September 2011, kl. 21.14

Tittel: The Secret: Kraften
Forfatter: Rhonda Byrne
Sider: 250
ISBN: 9788202345310
Utgitt: 2011
Språk: Bokmål
Forlag: Cappelen Damm

The Secret: KraftenForfatteren Rhonda Byrne er tidligere verdenskjent fra filmen og boken om “Hemmeligheten” eller “The Secret”, som den også blir kalt. Filmen har blitt sett av millioner av mennesker. Den første boken ble en bestselger og oversatt til 46 ulike språk. Rhonda Byrne er opptatt av å formidle sitt budskap rundt "Loven om tiltrekning".

Denne boken, som heter “The Secret – Kraften”, er en ytterligere fordyping av "Loven om tiltrekning". Dette er en selvstendig bok, og man trenger ikke å ha lest The Secret først. Forfatteren forklarer hvor viktig det er å ha positive tanker om seg selv og de du møter. Hevnlyst og negative tanker vil alltid slå tilbake på deg selv.

Rhonda Byrne forklarer at det kun er en kraft i oss som skal til for å få et magisk liv, og det er kjærligheten. Boken er lettlest, og har tatt med mange fine og tankefulle sitater fra ulike tenkere, filosofer og fysikere gjennom tidene. Kraften er på mange måter en spennende håndbok til et bedre liv. Rhonda kommer med mange tanker til ettertanke og ny visdom.

Noen av eksemplene kan virke som selvfølgeligheter, men de vil allikevel være fine påminnelser i en hektisk hverdag.
Boken tar for seg hvordan Kraften kan innvirke på dine penger, forhold og din helse.

Boken er absolutt ikke i kategorien “smile-kurs”, men forklarer hvorfor det er viktig å fokusere på det positive, og ikke henge seg opp i alt det negative som skjer rundt en. Jeg likte boken veldig godt. Spesielt nå i tiden etter terrorangrep, hvor vi ser at samhold og omtanke for hverandre er viktigere enn hevnlyst og ondskap.


Del denne bokanmeldelsen på:
Forfattere: